Одборници у понедељак о буџету за идућу годину

Скупштина општине Нова Варош

Скупштина општине Нова Варош

Одборници Скупштине општине Нова Варош у понедељак ће расправљати о предлогу буџета за 2019. годину. Како је пројектовано, у општинску касу идуће године слиће се 830,7 милиона динара, што је нешто више него ове.

Седница ће 24. децембра почети разматрањем предлога одлуке о локалним комуналним таксама, а на дневном реду су програми пословања Комуналног предузећа „3. Септембар“, „Енергије Златар НВ“ и Регионалне санитарне депоније „Бањица“, као и извештај и план рада Предшколске установе „Паша и Наташа“. Пред одборницима ће се наћи и Локални акциони план запошљавања за идућу годину, као и предлог Правилника о одобравању и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у општини Нова Варош.

На дневном реду је укупно 18 предлога одлука и закључака, а расправљаће се и о Кадровском плану за Општинску управу и Општинско правобранилаштво. Међу предложеним тачкама је и предлог о измени и допуни Одлуке о организацији Општинске управе Нове Вароши.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.