Јубиларни Божићни турнир у малом фудбалу

Богат наградни фонд, за сениоре 410 хиљада

Богат наградни фонд, за сениоре 410 хиљада

Јубиларни 10. Божићни турнир у малом фудбалу одиграће се од 3. до 5. јануара идуће године у градској спортској дворани у Новој Вароши, а првопласираној екипи у конкуренцији сениора припашће награда од чак 250 хиљада динара. Турнир организује Спортски савез општине под покровитељством локалне самоуправе, а очекују се знатно више учесника него на последњем турниру на ком је играла 31 екипа из Србије и Црне Горе.

И јубиларном Божићном турниру играће се у три старосне категорије, али ће наградни фонд за кадете и ветеране зависити од броја пријављених екипа. Као и на претходних девет турнира и на овом се очекује да ће највеће интересовање бити за сениоре. Наградни фонд је највећи до сада па ће другопласираној екипи припасти 100 хиљада динара, док је награда за треће место 50 хиљада, а за четврто 10 хиљада динара. Организатори су обезбедили богате награде и за публику, а цена дневне карте је 50 динара.

Божићни турнир у Новој Вароши је један од најбоље организованих и најмасовнијих турнира у малом фудбалу у Западној Србији, а по традицији на трибинама се тражи карта више. И за учешће на јубиларном турниру интересовање је велико, а пријаве екипа су до 31. децембра у 13 сати, док је жреб сат касније. Више информација о самом турниру може се добити на телефоне 064/ 610-82-80 и 064/ 158-93-97. Котизација по екипи је десет хиљада динара за сениоре, пет хиљада за ветеране и две хиљаде динара за кадете.

На деветом по реду Божићном турниру у јануару ове године, у конкуренцији сениора учествовало је 16 екипа, а прво место припало је екипи „Бели и Лака“ из Ивањице која је у финалу надиграла „Дукат Макс бет“ из Нове Вароши резултатом 4:0. Код ветерана победнички пехар припао је екипи „Брезница“ из Пљеваља, а код кадета екипи „Такси Цако“ из Нове Вароши.Публика је током финалне вечери имала прилику да ужива и у женском фудбалу када су ревијалну утакмицу одиграле две екипе из Крагујевца, ЖФК „Шумадија“ и екипа Факултета инжењерских наука.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.