Нова Варош домаћин МОСИ 2020. године !

Пре десет година: Отварање 45. МОСИ на Браношевцу

Пре десет година: Отварање 45. МОСИ на Браношевцу

Нова Варош ће 2020. године бити домаћин 57. Међуопштинских омладинских спортских игара. На скупштини МОСИ која је одржана јуче у Соколцу, кандидатиру наше општине тајним гласањем подржало је 16, а кандидатуру Бајине Баште 11 делегата. У игри је био и Мојковац, али су они повукли кандидатуру.

Скупштини МОСИ у Соколцу присуствовало је укупно 27 делегата. У делегацији Нове Варош били су председник општине Радосав Васиљевић, његов заменик Брано Бјелић и председник Спортског савеза Љубивоје Вранић.

Нова Варош је један од оснивача МОСИ а последњи пут домаћин је била 2008. године.

-У последње време побеђујемо у свему. Летос смо изградили пет спортских терена, идуће године почињемо са изградњом фудбалског стадиона за висинске припреме на Златару и одлука да добијемо организацију МОСИ је круна наших сјајних резултата. У експанзији је и изградња смештајних капацитета, па ће код нас комплетне спортске делегације по први пут у историји игара бити смештене у хотелима- изјавио је председник општине  Радосав Васиљевић.

Домаћин 56. спортских сусрета младих са тромеђе Србије, Црне Горе и БиХ идућег лета биће Соколац у Републици Српској.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.