Монодрама "Улица црвених вењера" на сцени Библиотеке

Четвртак, у 19 сати: Зграда градске Библиотеке

Четвртак, у 19 сати: Зграда градске Библиотеке

Глумица Марија Масал јунакиња је монодраме „Улица црвених вењера” која сутра (четвртак  29. новембар) у 19 сати гостује у градској Библиотеци. Представа је рађена према тексту Љиљане Браловић, а у режији Јована Љубеновића.

-„Улица црвених вењера“ је прича о жени са села и њеном несналажењу у свету пуном лицемерја и двоструких аршина. То је прича о односу између мужа и жене, о односу снаје и свекрве, прича у којој се свака жена може пронаћи на исти или различит начин. Жанровски, монодрама је комедија и до сада, где год сам је играла, била је одлично прихваћена – рекла је о монодрами Марија Масал, добитница награда “Јоаким Вујић”, „Зорановог брка“,„Театар феста”…

Играла је у филмовима „Седам и по“, „Црна зора“, „Марко Краљевић - фантастична авантура“, „Сага о три невина мушкарца“ и у „Споразуму“, првом српском филму сниманом на Косову после 1999. године.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.