"Црни викенд" за клубове из Нове Вароши

Пораз фудбалера, кошаркаша, рукометаша и футсалера

Пораз фудбалера, кошаркаша, рукометаша и футсалера

„Црни викенд“ за спортске клубе из Нове Вароши. Пораз пред домаћом публиком претрпели су фудбалери, рукометаши и кошаркаши Златара, а без бодова су остали и футсалери који су играли у Пријепољу.

У последњем првенственом мечу ове јесени на Браношевцу, фудбалери Златара поражени су од Слоге резултатом 1:2 (1:1). У сурету одиграном пред полупразним трибинама, домаћи фудбалери имали су више шанси и повели, али је срећа ипак била на страни гостију из Бајине Баште. У идућем колу Златар гостује Јединству Путеви које је претпоследње на табели Западно-моравске зоне са 14 клубова. Златар је тренутно шести са 18 бодова и има 13 бодова мање од Такова и Будућности који су на челу.

Након пораза од Радничког рукометаши Златара су се нашли на десетом месту табеле Супер Б лиге-Група исток-запад са 12 клубова. Златар је против Радничког, лидера на табели, водио све до пред крај првог полувремена, у појединим моментима са чак три гола разлике, али су гости из Крагујевца успели да преокрену резултат и освоје нова два бода. Коначан резултат Златар-Раднички 25:38 (12:15). Идућег викенда Златар је домаћин Локомотиви која у досадашњих седам кола није освојила ни један бод.

Кошаркаши Златара укњижили су и шести пораз у јесењем делу првенства. Утакмица Златар-Чачак завршена је резултатом 86:92, по четвртинама 23:23; 24:26; 20:19 и 19:24. Златар је тренутно претпоследњи на табели Прве регионалне лиге Запад-Група Б и има исти број бодова као и последњи Раднички. Ове две екипе идућег викенда одмериће снаге у „дербију зачеља“ који се игра у Ваљеву. Први на табели је Клик који има исти број бодова од Железничара и Прибоја који су на другом односно трећем месту табеле.

Кмф Златар 033 поражен је у четвртом колу Треће футсал лиге-Запад. Нововарошани су у Пријепољу изгубили од Жупског рубина резултатом 1:7, а идућег викенда у госте им долази Металац Колорадо који држи прво место на табели. У досадашњем делу првенства Златар је освојио свега три бода и тренутно је претпоследњи на табели са 10 клубова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.