Веће предложило нови ребаланс због сеоских путева

Нових 5,4 милиона за сеоске путеве: Доње Трудово (Фото: Д. Топаловић)

Нових 5,4 милиона за сеоске путеве: Доње Трудово (Фото: Д. Топаловић)

Општинско веће упутило је предлог Скупштини општине Нова Варош да на првој наредној седници усвоји нови ребаланс буџета, трећи у овој години.

Образлажући предлог о новом ребалансу буџета, свега месец дана након претходног, заменик председника општине др Бранко Бјелић (који је председавао овом седницом Већа) истакао је да је њиме планирана прерасподела средстава у укупном износу од око 5,4 милиона динара.

-Највећи део овог новца опредељен је за одржавање и изградњу локалних саобраћајница. Сматрали смо да би повољне временске прилике требало искористити како би се одрадило што више послова планираних на пољу путне инфараструктуре, као и обезбедити довољно средстава за чишћење путних праваца по селима и у граду током предстојеће зимске сезоне - рекао је Бјелић .

У периоду од јануара до септембра 2018.године извршење општинског буџета премашило је цифру од 70 одсто, што је готово идеалан учинак.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.