Бесплатне саднице лишћара за пошумљавање

Деле јасен, храст, јавор и багрем: Голет на Муртеници

Деле јасен, храст, јавор и багрем: Голет на Муртеници

Управа за шуме Министарства пољопривреде и предузеће „Гарден декор“ из Ћуприје почели су и у Новој Вароши са бесплатном поделом садница лишћара за јесење пошумљавање. Деле се саднице јасена, храста, јавора и багрема, а могу их добити заинтересована физичка лица која у свом власништву имају парцелу за пошумљавање.

Пријављивање за бесплатне саднице траје до 5. новембра. Формулар за приву може се преузети у Општинској управи у Новој Вароши (у канцеларији број 307) или на општинском сајту novavaros.rs, а уз пријаву треба приложити и поседовни лист.

Више информација о садницама и самој акцији која се спроводи на територији целе Србије заинтересовани могу добити у предузећу „Гарден Декор“ на телефон број 035/8476-940 или код њиховог представника Драгана Динића , на мобилни број 060/ 67-89-663. Контакт особа у Општинској управи Нова Варош је Ермин Хаџалић, телефон број 033/ 62-140,чокал 127.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.