Трибина Савеза за Србију у Дому културе

Опозиција на окупу: Са једне од трибина Савеза

Опозиција на окупу: Са једне од трибина Савеза

Опозициони Савез за Србију одржаће сутра, среда 17. октобар, трибину у Новој Вароши. Трибина у Дому културе „Јован Томић“ почиње у 19 часова.

На трибини у Новој Вароши говориће лидери и челни људи странака и удружења чланица ове коалиције- Драган Ђилас, Бошко Обрадовић (Српски покрет Двери), Зоран Лутовац (Демократска странка), Милан Стаматовић (Здрава Србија), Вук Јеремић (Народна странка), Борко Стефановић (Левица Србије), Јанко Веселиновић (Покрет за преокрет), Небојша Зеленовић (Заједно за Србију) и Жељко Веселиновић (Удружени синдикат „Слога“).

Непосредно пре трибине, председник Општинског одбора Двери Раде Ракетић и председник одбора ДС Славиша Пурић потписаће споразум о колаицији на локалном нивоу.

- Уколико још нека од чланица оформи свој одбор у Новој Вароши, добродошла је у Савез за Србију - Нову Варош, а подразумева се да је основ прикључивања Савезу прихватање програма од тридесет тачака кроз које Савез делује. Општински одбори Двери и Демократске странке отворени су за сарадњу, а све за добробит Нове Вароши - каже се у заједничком саопштењу општинских одбора ДС и Двери.

Савез за Србију званично је формиран пре око месец и по дана на иницијативу Драгана Ђиласа, бившег градоначелника Београда и бившег лидера ДС. У његовом оснивању учествовали су Демократска странка, Заједно за Србију, Здрава Србија, Левица Србије, Народна странка,Српски покрет Двери, Покрет за преокрет, Покрет Отаџбина,Удружени Синдикат Србије „Слога“ и неформална група грађана око Драгана Ђиласа, а покрету се накнадно придружило више локалних група грађана.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.