Држава ће градити фудбалски терен на Бабића брду

На 1.200 метара: Министар Расим Љајић и председник општине Радосав Васиљевић

На 1.200 метара: Министар Расим Љајић и председник општине Радосав Васиљевић

Планина Златар добиће идуће године фудбалски терен на 1.200 метара надморске висине. Градиће се на Бабића брду, на локацији између хотела „Златарски златник“ и балон хале, а радове ће са 20 милиона динара помоћи Министарство трговине, туризма и телекомуникација.Општина Нова Варош ће поред локације обезбедити додатних 10 милиона динара за реализацију овог инфраструктурног подухвата.

-Изградњом фудбалског терена планина Златар и Нова Варош позиционараће се као идеална дестинација за припреме спортских екипе. Ово је само наставак улагања у ову планину од стране државе. Прошле године на Златару је отворена мултифункционална балон хала, чију изградњу је такође финанасирало наше министарство- изјавио је потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић током обиласка локације за изградњу фудбалског игралишта на Златару јуче по подне.

(Опширније у идућем броју “Варошких новина” који излази из штампе у петак 5. октобра)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.