Међународна конференција о туризму на Златару

Велико интересовање туриста: Златар (Фото: Раде Прелић)

Велико интересовање туриста: Златар (Фото: Раде Прелић)

„Прекогранична сарадња и туризам са акцентом на Златар и Нову Варош” тема је међународне конференције која ће се одржати 27. и 28. септембра у хотелу „Златарски бисери” на Златару. Конференцију организује Центар за стратешка истраживања националне безбедности ЦЕСНА Б из Београда у сарадњи са Интернационалним Универзитетом Травник и општином Нова Варош.

Конференција има за цилј сагледавање есенцијалних постулата развоја туризма и прекограничне сарадње са акцентом на међународни и друштвено економски значај. Актуелна тематика разматраће се са друштвеног, економског, правног, туризмолошког, саобраћајног, политиколошког, безбедносног, просторног, организационог, техничког, технолошког, религијског, демографског, културолошког, етичког, спортског, медијског и других аспеката. Конференција ће окупити представнике академске заједнице, државних институција и привредних субјеката. Учешће ће узети еминентни стручњаци из землје и иностранства и биће обрађено скоро 30 тематских области.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.