"Просвета" победник Радничких спортских игара

У организацији Спорстког савеза и Општине: Са свечане поделе медаља

У организацији Спорстког савеза и Општине: Са свечане поделе медаља

Екипа Просвета за коју су играли запослени у основним и средњим школама, победник је Радничких спортских игара које су од 5. до 14. септембра одржане у Новој Вароши. Друго место у свеукупном пласману освојио је Златарпласт прошлогодишњи победник, док је треће место припало Општинској управи. Најбољи спортиста игра је професорка физичке културе Наташа Бучевац (Просвета) која се такмичила у осам спортова у појединачној и екипној конкуренцији, и освојила четири златне медаље.

На овогодишњим Радничким спортским играма у организацији Спортског савеза Нове Вароши, учествовало је 13 екипа, а поред Просвете, Златарпласта и Општинске управе такмичили су се и Пластика-Јелика, Туристичка организација „Златар“, Дечији вртић, Фриголукс, Лимске ХЕ, Наникс, Шумска управа и Гумара и Полицијска управа.

Просвета и Општинска управа једини су имали представнике у свих десет дисциплина. И ове године жене су се као и мушкарци такмичити у свим спортовима.

(Опширније у новом броју „Варошких новина“ које излазе из штампе у петак 21. септембра)

Баскет: Просвета у финалу боља од Златарпласта

Треће место у малом фудбалу: Гумара

У 10  дисциплина 13 екипа: Одбојка

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.