Финалне утакмице на Радничким спортским играма

И жене у свим спортовима: Мали фудбал

И жене у свим спортовима: Мали фудбал

На Радничким спортским играма данас је последњи такмичарски дан, а на програму су финалне борбе у одбојци и баскету у обе конкуренције, као и у малом фудбалу код мушкараца. Све утакмице се играју на теренима за мале спортове у Насељу, по следећој сатници:

Одбојка (Ж)
16.00 (За треће место) Пластика : Општинска управа
17.20 (Финале) Златарпласт : Просвета

Одбојка (М)
16.40 Просвета: Фриголукс
18.00 МУП: Фриголукс
18.40 Просвета : МУП

Баскет (Ж)
16,40 (За треће место) Дом здравља – Пластика
18,00 (Финале) Просвета – Златарпласт

Баскет (М)
16,00 Гумара - Фриголукс
17,20 Дом здравља - Фриголукс
18.40 Дом здравља – Гумара

Мали фудбал (М)
18.30 за треће место Гумара : Фриголукс
19,30 финале Општинска управа : Наникс

У малом фудбалу у женској конкуренцији прво место је освојила Просвета која је синоћ у финалу савладала Туристичку организацију „Златар“ резултатом 5:1. У утакмици за треће место Златарпласта је победио Дом здравља са 1:0.
* * *

На Радничким играма које су почеле у прошлу среду, 5. септембра, такмичи се око 500 запослених у јавном и приватном сектору у Новој Вароши. Учествовало је 14 екипа, а поред Златарпласта, Дома здравља и Полицијске станице који су лане заузели прва три места у генералном пласману, ту су и Просвета, Пластика, Пластика-Јелика, Туристичка организација „Златар“, Општинска управа, Дечији вртић, Фриголукс, Лимске ХЕ, Наникс, Шумска управа и Гумара. Они су се за медаље надметали у десет дисциплина, малом фудбалу, баскету, одбојци, бацању камена с рамена, надвлачењу конопца, обарању руке, пикаду, стоном тенису, шаху и атлетици. И ове године жене су се као и мушкарци такмичиле у свим спортовима.

Радничке спортске игре које су обновљене пре четири године организује Спортски савез Нове Вароши, а покровитељ је Општина Нова Варош.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.