Почињу Радничке спортске игре

У 10 дисциплина: Са прошлогодишњих Игара

У 10 дисциплина: Са прошлогодишњих Игара

Запослени у јавном и приватном сектору у Новој Вароши надметаће се и ове године на Радничким спортим играма, четвртим по реду. Игре почињу у среду 5. септембра у 17 сати свечаним дефилеом свих учесника на теренима за мале спортове у Насељу, а отвориће их председник општине Радосав Васиљевић.

На Радничким спортским играма ове године учествује 11 екипа: Златарпласт, Просвета, Пластика, Пластика-Јелика, Дом здравља,Туристичка организација „Златар“, Општинска управа, Дечији вртић, Фриголукс, Лимске ХЕ и Наникс. Они ће се такмичити у десет дисциплина, малом фудбалу, баскету, одбојци, бацању камена с рамена, надвлачењу конопца, обарању руке, пикаду, стоном тенису, шаху и атлетици. Жене ће се као и мушкарци надметати у свим спортовима.

Радничке спортске игре трају до недеље 9. септембра, а највећи број такмичења одвија се на теренима за мале спортове у Насељу. Игаре организује Спортски савез Нове Вароши, а покровитељ је општина Нова Варош.

Сатница за среду (5. септембар), терени у Насељу

Мали фудбал

- у 17,20 (жене) Просвета-Златарпласт
- у 18,00 (мушкарци) Фриголукс –Лимске ХЕ
- у 18,40 (жене) Дом здравља-ТО Златар
- у 19,20 (мушкарци) Општинска Управа-Дом здравља
- у 20,00 (мушкарци) Пластика -Наникс

Одбојка

- у 17,20 (мушкарци) Лимске ХЕ- ТО Златар
- у 18,00 (жене) Пластика-ТО Златар
- у 18,40 (мушкарци) Просвета-Златарпласт
- у 19,20 (жене) Просвета-Дечији вртић

Баскет

- у 17,20 (жене) Дом здравља-ТО Златар
- у 18,00 (жене) Просвета-Општинска Управа
- у 18,40 (мушкарци) Лимске ХЕ-Дом здравља
- у 19,20 (мушкарци) Наникс- Фриголукс

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.