Фудбалери Златара стартовали победом у Зони

Публика се вратила на трибине: Стадион на Браношевцу

Публика се вратила на трибине: Стадион на Браношевцу

Фудбалери Златара стартовали су победом у првенству Западно-моравске зоне у коју су се пласирали пролетос након две сезоне играња у окружној лиги. У утакмици која је одиграна јуче на Браношевцу они су савладали Слободу из Чачка резултатом 1: 0, а гол је постигао Милош Караичић.

Меч је пратило око 600 гледалаца, што је посета каква одавно није забележена на градском стадиону. Нововарошани су играли борбено и дисциплиновано током целог меча, али је победник одлучен тек у надокнади времена. Боје Златара бранили су: Деспотовић, Вујаничић, Боцић (М. Грбовић), Вукотић, Станић, Смиљанић, Шмакић (Рачић), Селмановић, Ракоњац, Ж. Грбовић и Караичић.

Златар је домаћин и наредног викенда. У госте долази Слога из Сјенице која је у првом колу на домаћем терену надиграла Јединство Путеве резултатом 4 : 0.

У управи Златара кажу да је циљ опстанак у Зони.

-Сачували смо на окупу екипу која је прошло првенство завршила без пораза, док је и даље шеф стручног штаба стратег тог успеха Здравко Ђајић. Довели смо и пар појачања, а поред Рачића из Полимља од новајлија ту су и повратници Меме Селмановић, Никола Смиљанић, Михајло Ћурдић, Урош Пурић и Вељко Чкоњевић- каже председник клуба Ђорђе Обућина.

У Западно-моравској зони са 14 клубова играју још и Младост (Лучани), Будућност (Ариље), Слога (Бајина Башта), Орловац (Мрчајевци), Полимље (Пријепоље), Таково (Горњи Милановац), Пријевор, Полет (Трбушани), Драгачево (Гуча) и Севојно.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.