"Златарфест", четири дана добре забаве!

Свако вече концерт: Прошле године на тргу

Свако вече концерт: Прошле године на тргу

У Новој Вароши све је спремно за „Златарфест“, који је ове године од 26.до 29.јула. У оквиру манифестације која је установљена у циљу промоције потенцијала златарског краја биће обједињени најзначајнији локални туристички догађаји, а фестивал ће обележити богат музичко забавни програм уз учешће познатих естрадних личности. Посетиоци ће имати прилику и да уживају у разноврсним културним и спортским садржајима.

У Туристичкој организацији " Златар” и Општинској управи очекују да ће предстојећи дани забаве и дружења привући велики број гостију и анимирати локално становништво.

–Са прилично скромни буџетом од око 3,5 милиона динара, али ништа мање разноврсним и квалитетним садржајима, покушаћемо да надмашимо ниво прошлогодишњег односно свих претходних фестивала –кажу у Организационом одбору.

Фестивалски дани ће, иначе, званично бити отворени у четвртак 26. јула око 21 сат на централном платоу Трга и то обраћањем председника општине Радосава Рада Васиљевића.

Програм манифестације:

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.