Нововарошанима три медаље на МОСИ у Прибоју

Сребро: Рукометаши изгубили у финалу од Прибоја

Сребро: Рукометаши изгубили у финалу од Прибоја

Спортисти из Нове Вароши освојили су три медаље на 55. Међуопштинским спортским играма МОСИ које су данас завршене у Прибоју. Шахисткиње су се окитиле златом, док су рукометши и кошаркаши освојили по сребро.

На овогодишњим МОСИ, од 4. до 8. јула, учествовало је 2.300 спортиста из 28 градова и општина са тромеђе Србије, Црне Горе и БИХ који су се надметали у 15 дисциплина у мушкој и женској конкуренцији. Нова Варош је имала стотинак такмичара у осам спотова, а поред седам мушких такмичиле су се и две женске екипе. У малом фудбалу освојили смо 12., у стоном-тенису шесто, а у планинарству 13. место. Шахисти су били шести, док су фудбалери испали након пораза у првој утакмици. Нововарошанке су у одбојци на песку заузела шесто место.

Домаћин 56. МОСИ је општина Соколац.

(Опширније у идућем броју "Варошких новина" које излазе из штампе у уторак 10. јула)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.