Нововарошки основци посетили Дино парк

На Златибору: Основци из Нове Вароши (Фото: zlatiborpress.rs)

На Златибору: Основци из Нове Вароши (Фото: zlatiborpress.rs)

Четрдесетак основаца из нововарошког краја посетило је Дино парк на Златибору. Бесплатан једнодневни боравак ученика у највећем забавно-авантуристичком и едукативном комплексу у овом делу Балкана, који се простире на преко 6.000 хектара, омогућили су пословодство Дино парка и Општина Нова Варош.

-У благодетима атрактивног парка могли су да уживају малишани који су се истакли по одличном успеху и примерном владању, као и деца чији су родитељи слабијег материјалног стања. Планирамо да у овој акцији учествујемо и у будућности – каже Радосав Васиљевић, председник општине Нова Варош која је за децу обезбедила бесплатан превоз и пратњу наставника.

Према Васиљевићевим речима ова активност би могла да буде још један корак ка интезивирању сарадње са Општином Чајетина на пољу туризма, посебно у области ванпансионских садржаја које би овдашњи хотелијери могли да обогате посетама златиборским атракцијама, попут Дино парка.

Основци из златарског краја имали су прилику да бесплатно уживају у бројним занимљивим садржајима на Златибору – од авантура парка, зип-лајна, вештачких стена, преко аркадних игара, 6Д биоскопа, полигона за јахање, ролере и стреличарство, до забаве у играоницима и кафе пицеријама где ће за њих бити обезбеђен ручак са освежењем.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.