Апел за помоћ: Милошу из Прокупља потребно лечење

Поред болести мучи га и сиромаштво: Милош Стојановић

Поред болести мучи га и сиромаштво: Милош Стојановић

Породица Стојановић из Прокупља обратила се за помоћ јавности апелом да се помогне њиховом сину Милошу, за чије се здравље боре већ 10 година.

Милошу су два пута у размаку од девет година одстрањени тумори са вилице, а због проблема са коштано-зглобним системом је имао и операцију колена. На другој нози му се појавила циста од ударца, јер има слабе кости, па је тренутно на терапији да би се избегла операција на тој нози. Он врло тешко хода, и константно трпи јаке болове који му онемогућавају нормално функционисање.

Упоредо са болешћу, породица Стојановић се бори и са сиромаштвом. Милош је био одличан ђак и завршио је Техничку школу у Прокупљу, смер за компјутерско конструисање. Како би му се макар мало смањили болови, неопходно му је бањско лечење, што његови родитељи не могу да му обезбеде.

Ако сте у стуацију да помогнете овој породици, то можете да урадите на овај начин:

Жиро-рачун за помоћ Милошу Стојановићу:
Agricole banka 330-4700100324934-62

За уплате из иностранства:
Instructions for customer transfers EUR
correspodent is:
AGRIFPP-Credit Agricole Paris
Acc. With Institution: 57A
MEBARS22
CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
Beneficiary: 59: IBAN RS35330473020129756036
Milos Stojanović Donja Konjuša BB Serbia

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.