"Златиборац" тражи раднике у Новој Вароши

Плата oko 35.000: Из погона у Мачкату (Фото: zlatiborac.com)

Плата oko 35.000: Из погона у Мачкату (Фото: zlatiborac.com)

Компанија „Златиборац“ доо, која се бави прерадом меса и производњом месних прерађевина, тражи међу Нововарошанима већи број радника за свој производни погон у Мачкату. Сви заинтересеовани се до 8. јуна могу пријавити у Одељење за привреду и локални економски развој општинске управе у Новој Вароши.

Очекивана зарада је око 35.000 динара, уз могућност рада по сменама, а обезбеђени су и превоз и топли оброк. Компанија „Златиборац“ ће организовати састанак са свим заинтересованим лицима, уз обилазак производних погона и упознавање са процесом рада,каже се у Обавештењу са позивом за пријаву које је потписао председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

Компанија „Златиборац“ доо основана је 1992. године и водећа је компанија у нашем региону у производњи сувомеснатих деликатеса. У својој фабрици у Мачкату и четири регионална пословна центра у Србији има више од 350 запослених.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.