Одборници именовали новог директора Туристичке

Привели крају седницу: Одборници СО Нова Варош

Привели крају седницу: Одборници СО Нова Варош

Нови в.д. директор Туристичке организације „Златар“ је Бранко Пуцаревић, одлучили су одборници на 15. седници Скупштине општине Нова Варош која је јуче коначно приведена крају.

Бранко Пуцаревић је дипломирани менаџер, а на чело Туристичке организације долази са места кординатора Канцеларије за младе. Заменио је Росу Јаковљевић која је поднела оставку „из личних разлога“.

-Госпођица Роса Јаковљевић је као дипломирани шумарски инжењер добила посао у својој струци у Шумском газдинству у Новој Вароши. Не видим разлога за негодовање опозиције, јер смо ми данас само констатовали оставку, нисмо никога сменили –рекао је Предраг Шапоњић из владајуће ГГ „Нови људи за Нову Варош“.

-Не знам детаље, али могу да претпоставим који су стварни разлози за оставку –рекао је шеф одборничке групе опозиционе ДС Славиша Пурић.

(Опширније са седнице Скупштине општине Нова Варош у новом броју „Варошких новина“ које излазе из штампе у петак 25. маја)

Нови вршилац дужности: Бранко Пуцаревић (Фото: приватна архива)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.