Рукометаши Златара завршили као седми, фудбалери без пораза

У виши ранг: Утакмица на Браношевцу

У виши ранг: Утакмица на Браношевцу

Рукометаши Златара завршили су као седми на табели првенство у Супер Б лиги, док су фудбалери четири кола пре краја обезбедили пласаман у виши ранг.

Рукометаши Златара завршили су првенство поразом, онако како су га и почели. У утакмици последњег кола Супер Б лиге-група Исток-Запад, која је у суботу одиграна у Новој Вароши, надиграо их је Топличанин резултатом 31:32 (13:14). Гости су водили већи део меча, а победник је одлучен у последњим секундама игре. Најефикаснији на утакмици био је Дино Ајановић, играч Златара, са 12 постигнутих голова. Из Групе Исток-Запад у виши ранг иде Нови Пазар, док је Врање заузело друго место на табели са 12 клубова.

Фудбалери Златара су на Браношевцу протеклог викенда надиграли Први партизан 4:1. Домаћи су до победе дошли захваљујући головима Бојана Шмакића, Јована Ботића и Милоша Караичића који се два пута уписао у листу стрелаца. Златар је и даље једина екипа без пораза у Златиборској окружној лиги и четири кола пре краја има 14 бодова више од другопласиране Ариљске рампе.

(Опширније у идућем броју "Варошких новина" које излазе из штамнпе у петак 25. маја)

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.