Корзо опет Карађорђевом од 19 до 24 часа!

Забрана од 1. маја до 15. октобра: Улица Карађорђева

Забрана од 1. маја до 15. октобра: Улица Карађорђева

Део улице Карађорђеве од зграде општинске управе до раскрснице код зграде полиције опет се у вечерњим сатима претвара у пешачку зону. Првог дана маја ступио је на снагу летњи режим саобраћаја у центру града, који ће остати на снази све до 15. октобра.

Према обавештењу Општинске управе у Новој Вароши, у времену од 19 до 24 часа на снази је забрана саобраћаја за све врсте моторних возила и бицикала у горњем делу Карађорђеве, од раскрснице са улицом Ослободилаца и улицом Солунских бораца до раскрснице са улицом Зорана Ђинђића. Ова забрана на снази је током целог лета изузев у дане Златарфеста, који је по традицији последњег викенда у јулу.

Корзо је потпуно укинут у марту прошле године, али су због негодовања јавности одборници убрзо делом изменили своју одлуку. Тако да сада у зимским месецима од 15.октобра до 1. маја нема забране и саобраћај је 24 сата дневно дозвољен овим делом Карађорђеве, док је кретање возилима у вечерњим часовима забрањено у периоду од 1.маја до 15. окробра.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.