Пљачкао куће по Сеништима!

Крао шта стигне (Фото: Илустрација)

Крао шта стигне (Фото: Илустрација)

Полиција је ухапсила П. Ј. (22) због основане сумње да је из више кућа у селу Сеништа код Нове Вароши крао разне ствари и пољопривредне производе чија је вредност око 160 хиљада динара. Осумњичени је приведен Основном јавном тужилаштву у Пријепољу, а на терет му се стављају кривична дела тешка крађа и крађа.

Како је јуче саопштила Полицијска управа у Пријепољу, осумњичени П. Ј. је у периоду од јануара до априла ове године године насилно отварао прозоре на породичним кућама и помоћним објектима, улазио у њих и противправно присвајао алкохолна пића, нафтне деривате и друге производе.

„Варошке новине“ су још почетком априла писале о ухапшеном П. Ј. и његовим „подвизима“. Како су тада за наше новине рекли у Полицијској управи у Пријепољу, полиција је против П. Ј. поднела кривичне пријаве због пет тешких крађа, а на мети су му биле комшије из његовог села и суседне Драглице. А крао је шта стигне, од ракије, меда, тестера, будака и механичарског алата до мобилних телефона и новца.

У полицији кажу да је осумљичени током јануара само из једне куће у Сеништима украо 200 литара ракије, 35 килограма меда и друге производа.

-У кућу у којој током зиме нико не борави он је ушао уз помоћ оригиналног кључа од улазних врата који је пронашао. Како се основано сумња, П. Ј. је почетком марта на исти начин ушао и у једну гаражу у Сеништима и из паркираног возила украо око 25 литара нафте, четири литра моторног уља, хидрауличну дизалицу и друге предмете- рекли су нам тада у Полицијској управи у Пријепољу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.