Кошаркаши Златара пласирали се у виши ранг!

Сјајну сезону крунисали титулом: ОКК Златар

Сјајну сезону крунисали титулом: ОКК Златар

Кошаркаши Златара освојили су прво место у Првој регионалној лиги Србије-Запад и пласирали се у виши ранг. Од идуће јесени они ће играти у јединственој Другој лиги Србије, која је по реду други ранг такмичења, што је највећи успех у историји клуба.

У последњем првенственом колу Златар је вечерас пред домаћом публиком надиграо Полет са убедљивих 95:64. Гости из Краљева добро су се држали током прве две четвртина, али су Нововарошани у наставку појачали темпо и у једном тренутку су водили са чак 42 поена разлике.

Други на табели Прве регионалне лиге Србије-Запад је Железничар који има исти број бодова као Златар али знатно лошију кош разлику. Чачани су вечерас славили на домаћем терену против Црнокосе резултатом 101:82, али им то није било довољно да „преотму“ Златару прво место које једино води у виши ранг.

Кошаркаши Златара предвођени тренером Данком Думићем ове сезоне играли су сјајно, а од 26 првенствених утакмица чак 23 су решили у своју корист.

Нововарошани су водили и са 42 поена разлике: са вечерашње утакмице

Велика подршка: Наде ОКК Златара са тренером Данком Думићем

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.