Одборници о предлогу за оснивање Установе "Спортски објекти"

Нова седница СО Нова Варош у понедељак 23. априла

Нова седница СО Нова Варош у понедељак 23. априла

Нова седница Скупштине општине Нова Варош заказана је за понедељак 23. априла а пред одборницима ће се наћи и предлог за оснивање Јавне установе „Спортски објекти“ .

План је да „Спортски објекти“ имају шест организационих јединица: Стадион Браношевац са тереном за мини фудбал, Балон хала на Бабића брду, Градска хала, Спортски терени у Насељу, Школска хала и Ски-стаза „Бријежђа“. Како пише у предлогу одлуке о оснивању, у делокругу рада ове Јавне установе биће и „остале спортске, забавне и рекреативне делатности“.

Председник Скупштине општине Нова Варош Никола Јелић предложио је за 15. седницу дневни ред са 17 тачки. Како се очекује, на почетку рада биће потврђен мандат одборници Сатни Голубовић са листе ГГ „Нови људи за Нову Варош“, коју би у Општинском већу на предлог владајуће коалиције требао да замени Лазо Ћировић.

Уколико се усвоји предложени дневни ред, одборници ће расправљати и о предлогу за образовање Комисије за кординацију инспекцијског надзора над пословима из изворне надлежности општине Нова Варош, затим о програму мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине у овој години, као и о критеријумима за расподелу буџетских средства намењених за реализацију пројеката удружења грађана.

Пред одборницима ће се наћи и извештај о раду Општинског центра за социјални рад за прошлу и план рада за ову годину, као и предлози правилника о организацији и систематизацији послова и задатака у Општинском центру за социјални рад и Дому кулуре „Јован Томић“.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.