Младе кошаркашице Златара завршиле првенство без пораза

Нада клуба: Млађе пионирке (Фото: ОКК Златар)

Нада клуба: Млађе пионирке (Фото: ОКК Златар)

Најмлађе кошаркашице Златара завршиле су првенство без пораза. У последњем колу су против девојчица из Ариље славиле са убедљивих 48:15, по четвртинама 12:06, 06:04, 18:00, 12:05.

У конкуренцији четири екипе из западне Србије млађе пионирке Златара убедљиво су прве, а сви им предвиђају успешну каријеру. Ово им је прва такмичарска сезона, а у управи клуба кажу да се раду о изузетно талентованој генерацији (2005/2006. годиште).

У шест првенствених утакмица боје ОКК Златара браниле су: Николина Матовић, Данијела Вујичић, Имана Бајровић, Лана Матовић, Николина Давидовић, Тања Пушичић, Ана Млађеновић, Аурора Вејсиловић, Андријана Љујић, Жана Пушичић, Маја Голубовић, Марија Милинковић,Тања Мандић, Јана Јаковљевић и Катарина Симеуновић.

-Напредовале су из кола у коло и у свакој утакмици остављале срце на терену па зато и не треба да чуди овако сјајан резултат. Чињеница је да се ради о перспективним девојчицама које се налазе на почетку неких својих кошаркашких стаза. Оне имају још пуно простора за напредак у шта и не сумњам да ће бити ако наставе са марљивим радом- каже њихов тренер Наташа Бучевац.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.