У четвртак нова акција добровољног давалаштва крви

Позив: 29. марта од 9 до 15 часова у Дому културе

Позив: 29. марта од 9 до 15 часова у Дому културе

Нова акција добровољног давалаштва крви организује се у четвртак 29. марта од 9 до 15 часова у просторијама Дома културе .Организатор је Црвени крст Нова Варош у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ужица.

-Позивамо све племените, хумане и људе добре воље да  у што већем броју узму учешће у акцији на акцију  и тако помогну нашим суграђанима и свим људима чији животи зависе од њихове помоћи- каже се у апелу Црвеног крста.

Нововарошани су прошле године прикупили око 220 литара крви, а акције добровољног давалаштва у нашем граду традиционално деценијама карактеришу одличан одзив и спремност да се хуманост покаже на делу. Општинска организација Црвеног крста лане је спровела укупно шест акција током којих је драгоцену течност дало 457 давалаца.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.