Основци из Божетића и Радоиње у Квизу знања

Награда најбољима: На екскурзији у Београду

Награда најбољима: На екскурзији у Београду

Шездесетак ученика виших разреда основних школа из Радоиње и Божетића одмерили су „снаге“ на Квизу знања који је недавно организовала општинска Канцеларија за младе.

Ђаци су приликом тестирања показали завидно знање из различитих области, као и солидну општу културу и информисаност на бројне теме. Чак њих 20 освојило је максималан број бодова, а за труд и знање су као награду добили једнодневни излет у Београд. Из престонице су се вратили пуни лепих утисака, а поред најзначајнијих културно-историјских знаменитости, обишли су и атрактивне туристичке локалитете. Посетли су и Авалски торањ, Музеј ваздухопловства, тропикаријум, стадион „Рајко Митић“...

-Био је ово пилот пројекат, а у наредном периоду сличне квизове организоваћемо и у осталим осмољеткама на подручју општине – каже координатор КЗМ Бранко Пуцаревић. Он истиче да је ова активност спроведена са циљем да се млади мотивишу на учење и стицање нових знања, као и да се рад и труд исплате односно награђују.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.