У недељу превентивни прегледи у Дому здравља

Недеља 25. март, од 8 до 16 сати: Дом здравља

Недеља 25. март, од 8 до 16 сати: Дом здравља

Дом здравља у Новој Вароши и у недељу 25. марта организује бесплатне превентивне прегледе, у времену од 8 до 16 часова. Упут није потребан, а здравственом акцијом биће обухваћени и грађани који немају оверену здравствену књижицу.

-Грађани ће бити у прилици да обаве бесплатне ултразвучне прегледе абдомена, а за жене ће бити организована и гинеколошка провера здравственог стања– кажу у овој здравственој установи.

Ово је седма по реду акција бесплатних превентивних прегледа коју организује Министарство здравља, а биће спроведена у сто здравствених установа широм Србије.

У оквиру ове акције до сада је прегледано близу 120.000 грађана. Од тог броја више хиљада грађана је упућено на даљу дијагностику, чиме је још једном показано да промоција превенције и ране дијагностике као начина бриге о сопственом здрављу нема алтернативе, кажу у Министарству здравља.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.