Голија: 20 медаља за скијаше Златара

Успешан викенд: скијаши Златара

Успешан викенд: скијаши Златара

Чак 20 скијаша  из Нове Вароши данас је на Купу Голија освојило по медаљу, а ПСД Златар био је најтрофејнији клуб на такмичењу у велеслалому на коме су учествовали смучари из четири града западне Србије.

На Купу Голија Златар је имао 24 такмичара. У пет млађих категорија такмичило се скоро 60 скијаша, а поред Нововарошана и домаћина из Новог Пазара своје представнике имали су још и клубови из Ивањице и Краљева.

Чланови ПСД Златар освојили су 10 златних, шест сребрних и четири бронзане медаље, а Сашки Зечевић је припао и пехар за најбоље време стазе.

Велеслалом је вожен у категоријама пахуље, млађи и старији цицибани, деца 1 и 2, за дечаке и девојчице.

Од Нововарошана злато у својим категоријама освојили су  Ива Поповић, Омар Џановић, Наташа Васиљевић, Вељко Млађеновић, Маја Шапоњић, Давид Маринковић, Тамара Курћубић, Младен Дивац, Сашка Зечевић и Ђорђе Лапчевић. Сребром су се окитили Ђорђе Курћубић, Урош Ђенић, Ана Млађеновић, Вељко Јаџић, Андреа Маринковић и Андрија Јаџић, док су бронзане медаље освојили Андреј Маринковић, Магдалена Марић, Давид Дрнда и Раде Тртовић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.