"Дани културе" од 8. фебруара до 8. марта

Месец дана богатог програма: Дом културе

Месец дана богатог програма: Дом културе

У Дому културе “Јован Томић”, од 8.фебруара до 8.марта, одржаће се традиционална манифестација „Дани културе“,  која се у Новој Вароши са мањим прекидима одржава већ готово пет деценија.
 
Током манифестације  домаћој  публици представиће се бројни професионални глумци, певачи, инструменталисти,  као и ликовни ствараоци. Биће изведено односно приказано десетак изузетно квалитетних културних догађаја, од којих је највише позоришних и музичких.
 
Манифестација ће започети у четвртак 8.фебруара, у галеријском простору Дом културе (19 и 30 сати)  изложбом уметничких радова Станка Никачевића, академског сликара из Нове Вароши. Исте вечери, са почетком у 20 сати, домаћа публика ће имати прилику да ужива у концерту поп диве Јелене Томашевић.
 
 -Потрудили смо се да, у складу са скромним финансијским могућностима, уметнички програм конципирамо тако да он пре свега буде квалитетан и разноврстан.  Благу предност при избору имали су театарски и музички догађаји јер су они традиционално и најпосећенији. Поштовали смо уметнички сензибилитет и различита интересовања нововарошке публике, трудећи се да и цене улазница прилагодимо њиховом џепу – каже за “Варошке новине”  Михрија Хаџић, директорка Дома културе.
              
(Детаљније о програму у новом броју “Варошких новина” који је у продаји)
 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.