Златар без бодова у Бајиној Башти

Нема места очајавању: после пораза крај Дрине (фото: приватна архива)

Нема места очајавању: после пораза крај Дрине (фото: приватна архива)

Фудбалери Златара претрпели су и  други пораз у првенству, али су и даље први на табели Регионалне футсал лиге-Запад. Други је Косјерић који има исти број бодова као и Златар али слабију гол разлику, док трећепласирана Бајина Башта заостаје шест бодова.

Са гостовања Бајиној Башти Златар се синоћ вратио с пуном мрежом голова. Утакмица је завршена резултатом 5:2 за домаћу екипу (полувреме 1:1), а голове за Златар постигли су Жарко Грбовић и Милан Гордић.

За разлику од Златара, Косјерић је јуче славио. До победе су дошли уз доста муке мада им је у гостима био Карановац који је претпоследњи на табели. Утакмица је завршена резултатом 8:7.

-У Бајиној Башти нам ништа није ишло од руке. Имали смо доста статива и неискоришћених шанси, док је домаћин успео да реализује сваки шут у оквир гола. Али нема места очајавању - каже тренер Златара Милан Гордић.

До краја првенства игра се још седам кола. У наредном, Златар је домаћин Карађорђу који је шести на табели са 11 клубова, док је његов главни конкурент Косјерић слободан.

Утакмица Златар-Карађорђе играђе се вероватно у петак 3. марта.

-Немамо простора за кикс, јер нас сваки изгубљени бод може коштати првог места и пласмана у Другу лигу. У нашој групи Запад више нема лоше екипе и лаког противника, а то најбоље потврђује Карановац који је у Косјерићу дао чак седам голова – каже Гордић.

Након 13. одиграних кола Златар има 33 бода (и гол разлику +61). И дуги Косјерић има 33 бода (+46), док трећа Бајина Башта има 27 бодова (+39).

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.