ЕГЗИТ и НИС бирају младе хероје Србије!

Јавни позив је отворен до 18. фебруара

Јавни позив је отворен до 18. фебруара

ЕГЗИТ  фондација и Нафтна индустрија Србије расписали су конкурс за младе хероје и таленте Србије, назван Youth Heroes. Ово је трећа година, а конкурс се организују с циљем да  се млади хероји у Србији  извуку из анонимности, представе јавности и промовишу како би постали инспирација, понос и узор за целе генерације,
 
 Јавни позив отворен је до 18.фебруара, а носиоци титуле   Youth Heroes биће проглашени на пролеће. На конкурс се могу пријавити млади од 15 до 30 година, са држављанством Србије или са пребивалиштем на територији Републике Србије,  који имају посебна достигнућа, награде, признања из четири области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе и уметности.
 
Првопласиране у свакој категорији очекује новчана награда од по 100.000 динара.
 
-Одабрани ће добити и заслужено признање и промоцију, док ће њихова достигнућа бити представљена вршњацима и широј јавности путем медија. Сви победници добиће улазнице за фестивале ЕXIТ, Sea Star и Sea Dance, поклон пакет од издавачке куће Вулкан и курсеве за лично усавршавање HR центра – наводи се у саопштењу ЕГЗИТ фондације.
 
 Кандидати се могу пријавитии самостално или их могу номиновати организације, институције, медији и заинтересовани појединци.
 
Пријавни формулар доступан је сајту www.youth-heroes.org, а пријаве са конкурсним обрасцем треба послати на емаил exitfoundation@exitfest.org.
     
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.