Београд: Дружење Нововарошана 11. марта

Богат музички програм: са прошлогодишњег скупа (Фото: Р. Прелић)

Богат музички програм: са прошлогодишњег скупа (Фото: Р. Прелић)

Нововарошани који живе и раде у Београду окупиће се и ове године на традициналном дружењу да уз игру, песму и богату трпезу евоцирају успомене и договоре се како да помогну завичају.

Организатор је Завичајно удружење Нововарошана у Београду. Дружење је у суботу 11. марта у Хотелу „Таш“, а забава почиње у 19 сати.

Биће то још један срдачан сусрет старих пријатеља и знанаца који живе и раде далеко од родног краја. Долазак у госте најавили су им представници локалне самоуправе у Новој Вароши који ће им пренети лепе жеље и поздраве земљака који су остали да живе на огњишту предака.

Организатори дружења Нововарошана у „Ташу“ кажу да је обезбеђен богат музички програм, а биће приређена и томбола са богатим наградама. Цена резервације која обухвата вечеру и неограничено конзумирање домаћих пића износи 1.600 динара. За резервацију и детаљне информације заинтересовани се могу обратити на телефоне број: 063/ 20-63-45 и 064/84-96-277.

И прошлог марта завичајна забава је организована у Хотелу „Таш“. Због ограничаног простора на забави је било 250 Нововарошана, мада је интересовање било много веће.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.