"Стара Рашка" новцем даривала 965 малишана

По 5.000 динара за децу из четири општине: Нова Варош (Фото:Р. Прелић)

По 5.000 динара за децу из четири општине: Нова Варош (Фото:Р. Прелић)

Хуманитарна организација “Стара Рашка” из Београда даривала је са по 5.000 динара 190 малишана из Нове Вароши, а новчане поклоне поводом Божића и Нове године  добила су и деца из породица слабијег материјалног стања у Пријепољу, Прибоју и Сјеници.  Осим сиромашне поклоне су ове године добијала и болесна и инвалидна деца без обзира на имовно стање њихових родитеља.
 
Захваљујући средствима која је прикупила испостава “Старе Рашке” у Канади, Божић Бата је ове године у четири општине са по 5.000 динара обрадовао укупно 965 малишана. У Пријепољу поклон је добило 425,  у Прибоју 270  и Сјеници 90 малишана. У задњих 13 година чланови и донатори  “Стара Рашка” из Канаде ову акцију су помогли са више од пола милиона евра.
 
(Опширније у идућем броју "Варошких новииа" које излазе у петак  19. јануара)
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.