"Сложна браћа" купила и "Слогу"!

Нови власник обећава више посла: Из погона

Нови власник обећава више посла: Из погона

Предузеће “Сложна браћа” Војка Пурића постало је већински власник Фабрике ауто-делова “Слога” а.д. чијих је педесетак радника од прошлог понедељка у штрајку због седам заосталих  плата. "Сложна браћа" су јуче откупила већински пакет  акција од досадашњег већинског власника Раденка Комада из Бачке Паланке .
            
Пурић каже да је обећао радницима да ће им исплати све заостале плате иако није у обавези, као и да ће у будуће зараде примати редовно.
            
-Радници су прекинули штрајк, а на принудном одмору биће до 8. јануара када фабрика опет почиње са радом- каже Пурић.
 
Предузеће “Слога”  које је својевремено било узданица развоја златарског краја, већ дуже време се налази у незавидној ситуацији. Вишемилионски дугови, празни магацини и мањак посла само су неки од бројних проблема, а радници се жале да у погонима нема ни грејања.
 
Више у празничном броју “Варошких новина” које излазе из штампе у петак 29. децембра.
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.