Проглашени најбољи спортисти Нове Вароши

Најбољи:(с лева)  Вељко Чкоњевић, Снежана Зечевић, Стојана Пушичић и Ибрахим Хаџибеговић

Најбољи:(с лева) Вељко Чкоњевић, Снежана Зечевић, Стојана Пушичић и Ибрахим Хаџибеговић

Ибрахим Хаџибеговић, ветеран на голу Рукометног клуба Златар, и шахисткиња Снежана Зечевић  најбољи су спортисти Нове Вароши у 2017. години по избору Спортског савеза општине. Играч малог фудбала Вељко Чкоњевић и одбојкашица Стојана Пушичић проглашени су за најбоље  младе спортисте.
 
Признања су им уручена синоћ на свечаности у Дому културе. Одлуком Управног одбора Спортског савеза, а на предлог клубова и спортских радника, награђени су још и најбљи клубови, тренери, рекреативци, професори физичке културе, спортски радници... Нису заборављени ни они који су оставили видан траг на борилиштима и међу генерацијама спортиста, као и они који, захваљујући таленту, раду и упорности, носе дресове клубова широм света и с поносом казују да су поникли у граду и клубовима под Златаром.
 
Опширније у празничном броју “Варошких новина” који из штампе излази у петак  29. децембра.
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.