Превентивни прегледи без упута у Дому здравља

Недеља 24. децембра, од 8 до 16 сати

Недеља 24. децембра, од 8 до 16 сати

У Дому здравља у Новој Вароши у недељу 24. децембра, од 8 до 16 сати, организује се акција бесплатних превентивних прегледа. Упут није потребан, а овом акцијом Министарства здравља Републике Србије, трећом у последња два месеца, биће обухваћени и грађани који немају оверену здравствену књижицу.
 
-Грађани ће овог пута имати прилику да обаве ултразвучни преглед абдомена, као и да провере серумски холестерол и серумске триглицериде у  крви  – кажу у нововарошкој здравственој установи уз апел грађанима да се одазову овом позиву.
 
Програм провере здравственог стања нације иницирало је ресорно Министарство у циљу ране дијагностике и ефикаснијег лечења. Први превентивни прегледи организован су почетком октобра.
 
-Министарство здравља ће са сличним активностима наставити и у наредном периоду, зато позивамо грађане да искористе такве прилике и тиме позитивно утичу на своје здравље – апелују здравствене власти.                                                              
                 
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.