Пецање на Увцу пет хиљада годишње

По старим ценама: Увачко језеро

По старим ценама: Увачко језеро

Спортски риболовци ће 2018. на три језера у кањону Увца пецати по старим ценама. Цена годишње дозволе за све категорије је 5.000 динара и са њом се не може пецати на другим водама. Непромењена је и цена дневне и седмодневне дозволе која износи 1.000, односно 2.000 динара.
 
Дистрибуција дозвола је већ почела и оне се могу купити у просторијама “Резервата Увац” које газдује овим природним добром.
 
Риболовци који пецају на Увачком, Златарском и Радоињском језеру и њиховим притокама  нису у обавези да поред ове имају и основну дозволу за рекреативни риболов. Цена основне дозволе за сениоре је 6.000 динара и са њом  се може пецати на свим водама у Србији које нису под специјалним режимом заштите. На  територији општине Нова Варош основна дозвола  важи једино на  току Лима кроз Доњу Бистрицу.
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.