Одборници у петак о предлогу буџета

Обиман дневни ред: Одборници СО Нова Варош

Обиман дневни ред: Одборници СО Нова Варош

Одборници Скупштине општине Нова Варош опет ће у клупе како би усвојили буџет за наредну годину.  Председник Скупштине Никола Јелић заказао је седницу за петак 22. децембра и предложио дневни ред са 29 тачки. Према предлогу на који је сагласност дало Општинско веће, буџет Општине Нова Варош за 2018. годину износиће око 733 милиона динара.
 
На вероватно последњој седници ове године одборници ће разматрати и предлоге за избор директора Комуналног предузећа “3. септембар” и Дома културе “Јован Томић”.
 
Уколико предложени ред добије већину, пред одборницима ће се наћи и звештаји и планови рада Библиотеке "Јован Томић", Дома културе, Туристичко-спортског центра "Златар", Предшколске устанве "Паша и Наташа", Комуналног предузећа ,  “Енергије Златар НВ”, Регионалне санитарне депоније "Бањица"  и Одељења за инвестиције и јавне набавке Општинске управе, као и Општинског већа за 2016. годину. На дневном реду је и Правилник о категоризацији спортских организација.
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.