Освајачима Божићног турнира 200.000 динара

Лане на турниру било 19 сениорских екипа (Фото: Спортски савез НВ)

Лане на турниру било 19 сениорских екипа (Фото: Спортски савез НВ)

Божићни турнир у малом фудбалу одиграће се од 3. до 5. јануара у спортској дворани код Гимназије, а првопласираној екипи код сениора припашће награда од 200 хиљада динара. Играће се и у категоријама ветерани и кадети, а наградни фонд за њих зависиће од броја пријављених екипа.
          
Као и на предходних осам турнира, и на овом ће како се очекује највише интересовања бити за сениоре где се игра за богат наградни фонд. Другопласираној екипи припашће пехар и 90 хиљада динара, док је награда за треће место 40 хиљада, а за четврто 10 хиљада динара. Богате награде обезбеђене су и за публику, а цена дневне улазнице је 50 динара.
           
Божићни турнир организује Спортски савез под покровитељством Општине Нова Варош.Ово је  један од најбоље организованих и најмасовнијих турнира у малом фудбалу у западној Србији, а по традицији на трибинама се тражи место више. Своје учешће на овогодишњем такмичењу већ је најавило двадесетак екипа, а рок за пријаву је 31. децембар. Котизација по екипи је 10 хиљада динара код сениора, пет хиљада за ветеране, а две хиљаде динара за кадете.
           
На последњем Божићном турниру, у јануару ове године, надметало се 19 сениорских екипа. Прво место и награда од 180 хиљада динара припало је екипи “Лагњеће печење код Бенка” из Новог Пазара која је у финалу била боља од домаће екипе “Дукат Мат комерц”.Треће местоосвојила је београдска екипа “Фригосервис Маринковић”.Турнир је пратило више од две хиљаде гледалаца.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.