Земун: Нововарошанина убила струја !

Олуком закачио жице под напоном (илустрација, Фото: Мондо)

Олуком закачио жице под напоном (илустрација, Фото: Мондо)

Нововарошанин Владан Поповић (38) погинуо је јуче у Земуну док је намештао олук на згради у изградњи. Како се незванично сазнаје, њега је ударила струја док је покушавао да постави лимену конструкцију, након чега је пао на тротоар и на месту остао мртав.

Настрадали Владан Поповић рођен је у Новој Вароши где су му и данас отац Милан и мајка Радомирка, а у Београду је са породицом живео неколико последњих година. Иза себе је оставио супругу и двоје малолетне деце.

Трагедија се догодила у среду око 14 сати на градилишту у Улици Живка Петровића 34. Према речима очевидаца, а преносе  „Вечерње новости“, Владан је са једним колегом дошао на градилиште око 13.30 сати. Распаковали су алат и почели да раде. Поповић је из неког разлога покушао сам да намести олук дугачак око шест метара, али је олуком у једном тренутку закачио жицу на бандери која је била под напоном и пао на бетон.

Двоспратница у улици Живка Петровића 34 у Земуну, на којој је настрадао Поповић, започета је у фебруару прошле, а требала је да буде готова до априла ове године. Радове је за приватног инвеститора изводила једна самостална занатска радња из Ваљева.

Настрадали Владан Поповић биће сахрањен у Београду.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.