У тучи гимназијалаца повређен ученик

Инцидент се догодио у дворишту школе: Гимназија

Инцидент се догодио у дворишту школе: Гимназија "Пиво Караматијевић"

Седамнаестогодишњи Ђ. М. , ученик трећег разреда Гимназије “Пиво Караматијевић”, задобио је потрес мозга у тучи са матурантом А. А. јуче пре подне у дворишту школе. Повређени Ђ. М. је збринут у ужичкој болници и није животно угрожен.
 
Њих двојица су се потукли током великог одмора, а разлог још увек није познат. Како се незванично сазнаје, А. А. је пришао Ђ. М. и ударио га песницом у главу. Нападнути дечак је пао и том приликом вероватно ударио главом у бетон. Када су школски другови покушали да га подигну, нападач је притрчао и још једном га ударио песницом у главу.
 
Неколико професора који су се пар тренутака касније обрели на лицу места,унели су повређеног дечака у школу и он је затим пребачен у Дом здравља.
О инциденту  је обавештена полиција која је обавила увиђај.
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.