Рукометаши Златара јесен завршили као седми

Шест победа у десет утакмица (фото:рк златар)

Шест победа у десет утакмица (фото:рк златар)

Рукометаши Златара победом су завршили јесењи  део првенства у Супер Б лиги -Група Исток-Запад. Мада за подмлађену екипу полусезона није добро почела ипак су је успешно привели крају, а на зимски одмор ће као седми на табели са 12 клубова.
       
Синоћна победа у Прокупљу рукометашима Златар је трећа узастопна победа  у финишу првенства. Нововарошани су меч против домаћег Топличанина добили са три гола разлике, 25:22 (12:8), а бољи су били током целог меча.
       
Златар има 12 бодова, бод мање од три екипе иза којих је одмах на табели,Хајдук Вељка, Беле Паланке (али са утакмицом мање) и Радничког.Топличанин је осми са 9, док девети Прибој има 7, а десета Планика Пролом вода 6 бодова. На зачељу су Карађорђе и Локоморива.
        
Коме ће припасти јесења титула знаће се вечерас након дербија у коме ће треутно другопласирани Нови Пазар угостити лидера Врање, једину екипу без пораза у досадашњем делу првенства.У другом заосталом мечу играју Локомотива и Бела Паланка. Тренутно првопласирано Врање има 20, Нови Пазар 18, а трећа Дубочица 14 бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.