Зоран Ђокић нови директор "Енергије"

Греју 712 станова: Из котларнице на Браношевцу

Греју 712 станова: Из котларнице на Браношевцу

Дипломирани машински инжењер Зоран Ђокић нови је директор предузећа „Енергија Златар НВ“ са петнаестак запослених, а чији је оснивач Општина Нова Варош.
 
Ђокић је  именован одлуком Скупштине предузећа. У протеклих годину дана вршилац дужности директора “Енергије” била је електро-инжењерка Бранкица Ратковић. 
 
“Енергија Златар НВ ”  газдује са четири градске и две интерне котларнице и топлотном енергијом снабдева 712 станова и око 50 пословних објеката у Новој Вароши. Након анализе стања нови директор ће јавности представити даље планове у раду предузећа
 
-Пословање предузећа је стабилно, уз нешто лошији проценат наплате. Оно што је, међутим, најбитније је да су набављење довољне количине енергената, тако да се ове грејне сезоне не очекују  проблеми у загревању стамбених и пословних јединица – каже Ђокић.
 
Иначе, Зоран Ђокић је одборник са листе владајуће ГГ “Нови људи за Нову Варош” у Скупштини општине Нова Варош, а у претходних годину обављао је  функцију директора „Слоге“.
 
Зоран Ђокић
 
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.