Фудбал: Златар јесењи првак

Без пораза: ФК Златар

Без пораза: ФК Златар

Златар је јесењи првак у Златиборској окружној лиги. Нововарошани  су први део првенства завршили без пораза и имају седам бодова више од другопласираног Перућца. Од 15 одиграних утакмица добили су 13,  док су две играли нерешено.
 
И у утакмици последњег кола, јуче у Прилипцу, фудбалери Златара су напунили мрежу домаћину. Утакмица Лазарица-Златар завршена је резлтатом 0:4,  а голове за госте постигли су Жарко Грбовић, Марко Гордић и Милош Караичић који се два пута уписао у листу стрелаца.
 
Иначе, мрежа Златара се ове јесени ретко тресла. Екипа предвођена тренером Слађаном Ђајићем примила је свега пет голова што се одавно није догодило у лиги. С друге стране постигли су 44 гола, што је у просеку 2,9 голова по утакмици.
 
-Поред ефикасности, ове јесени су нас красили и дисциплина и спортско понашање на терену. Тако смо зарадили свега 15 жутих картона и то због старта, док није било црвених картона што се не памти.О Златару се опет прича са респектом, а коначно имамо и тим за виши ранг. Поправља се и стање у клубу, а и играчи су све одговорнији - каже председник Фудбалског клуба Златар Ђорђе Обућина.
 
Првопласирани Златар има 41, а Перућац на дугом месту 34, док је трећа Ариљска рампа са 31 бодом. На последњем 16. месту је Лауш који има 9 бодова.
     
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.