Одборници именовали директоре

Дом културе на чекању: Са јучерашње седнице СО (Фото: Љ. Вранић)

Дом културе на чекању: Са јучерашње седнице СО (Фото: Љ. Вранић)

Одборници Скупштине општине Нова Варош именовали су јуче директоре Туристичко-спортског центра “Златар” и Библиотеке “Јован Томић”, док је избор директора Дома културе скинут са дневнoг реда и одложен за наредну седницу.

За предлог да се на руководећу функцију у ТСЦ „Златар“ поново изабере досадашња вд директорка Роса Јаковљевић, дипломирани инжењер шумарства, гласали су и одборници опозиције оцењујући да је она постигнутим резултатима оправдала указано поверење. И досадашња вд директорка градске Библиотеке Милана Јелић, професорка разредне наставе, добила је једногласну подршку одборника да ту функцију обавља и у наредном четворогодишњем периоду.

Седница Скупштине општине биће настављена у четвртак 23. новембра.

Oпширнији извештај са јуче започете седнице читајте у новом броју “Варошких новине” које данас (петак 17. новембра) излазе из штампе.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.