Фудбал: Златар "гази" без милости!

У 13 кола Златар има  11 победа и две нерешене утакмице

У 13 кола Златар има 11 победа и две нерешене утакмице

Фудбалери Златара газе без милости .Протеклог викенда су укњижили нова три бода, па су и даље једина екипа у Златиборској окружној лиги која на срећу још није осетила горчину пораза.

И против Вишесаве у гостима Златар је био неумољив. Утакмица која је одиграна јуче завршена је резултаом 4:0 за госте, а голове су постигли Милош Караичић и Раде Ракоњац, као и Милан Миња Гордић који се два пута уписао у листу стрелаца.

У 13 одиграних кола Златар је забележио 11 победа и убељиво је први на табели са 35 освојених бодова. Други је Перућац који има 28 бодова, колико и трећа Ариљска рампа.

У суботу 11. новембра Златар ће имати прилику за нова три бода. На Браношевцу гостује Лауш из Лопаша код Пожеге који је последњи на табели.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.