Општинско веће заседа у измењеном саставу

Прва седница након прекомпоновања власти

Прва седница након прекомпоновања власти

Општинско веће одржаће данас своју 17. седницу, а прву у измењеном сазиву након недавног прекомпоновања владајуће коалиција и уласка напредњака у локалну власт.

На дневном реду седнице, којом председава Радосав Раде Васиљевић, председник општине и већа, наћи ће се 13 тачака, од којих су већина појединачне молбе и захтеви грађана.

Већници ће разматрати и жалбу „Електропривреде Србије“ – огранка “Дринско Лимске ХЕ“ на локалну одлуку о комуналној такси за заузеће јавне површине обала Поптпећког, Увачког, Радоињског и Златарског језера. На дневном реду наћи ће се и предлог решења о давању у закуп пословног простора на Браношевцу локалном предузећу „НАНИX WООД“, а већнике очекује и разматрање Извештаја о извршењу одлуке о буџету Општине Нова Варош за десет месеци 2017. Разговараће се и о могућности да локална самоуправа, на захтев нововарошког Дома здравља, из општинске касе издвоји финансијска средства за ангажовање две медицинске сестре.

Одлуком одборника СО Нова Варош донетој на седници одржаној 19. септембра, представнике ДС и Двери у Општинском већу су заменили чланови СНС и СПС, па Општинско веће сада ради у саставу: Стана Голубовић, Неџад Џановић, Грујо Зекавица, Самир Кхоуитар, Веселин Мијовић, Синиша Јелић, Снежана Кнежевић, Милорад Марјановић, Новак Крстић, Сенад Хаџибрахимовић и Томислав Илић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.