Гроле шумар нови председник локалних радикала

Гроздимир Грбовић (други с десна) и лидер СРС Војислав Шешељ

Гроздимир Грбовић (други с десна) и лидер СРС Војислав Шешељ

Гроздимир Гроле Грбовић, радник „Србијашума“, нови је в.д. председник Општинског одбора Српске радикалне странке у Новој Вароши. Грбовић је на ову функцију именован недавно одлуком Извршног одбора странке, а на предлог председника СРС за Златиборски округ Зорана Деспотовића. Нововарошке радикале је од средине новембра 2012.године предводио приватни предузетник Милутин Живковић, који је поднео оставку из личних разлога.

-Новоименованог председника, који по страначком статуту сам бира своје партијске сараднике, очекује велики рад на терену јер је примарни циљ јачање страначке инфраструктуре и то почевши од базе. То значи да је на територији нововарошке општине неопходно формирати месне одборе тамо где их нема и обновити рад већ постојећих.Они су „жила куцавица“ сваке партије, а посебно СРС – каже за „Варошке новине“ Зоран Деспотовић, окружни председник СРС.

Деспотовић каже да су међу кључним задацима новог руководства општинског одбора и омасовљење странке, као и интезивни рад са младима.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.